torstai 24. lokakuuta 2013

Dyykkaatko sä?

 Elgin Crecentin ovi

Kuulun niihin ihmisiin, jotka kurkistelevat rakennustyömaiden suoja-aitojen välistä katsoakseen monttua, työn edistymistä tai mitä aidan takana ylipäätään tapahtuu. Kuulun myös niihin ihmisiin, jotka kurkistavat roskalavoille, jos niissä sattuisi olemaan jotain arvokasta tai kiinnostavaa.

Minua on jäänyt painamaan eräs löytö, jota en, ehkä ihan käytännön syistä poiminut mukaani. Olisinko asettanut sen vaunujen päälle? Hälyttänyt mieheni paikalle? Kainalossa se olisi tuskin mennyt edes tuota toista sataa metriä kotiovelle asti.

Kotimme lähellä sijaitsee suuri Viktorian aikainen talo, joka oli ollut pitkään tyhjillään. Vuosia, jopa useita kymmeniä. Katto oli alkanut vuotaa ja sammaleet löytäneet kosteita paikkoja kasvualustakseen, kattoon, ikkunalautoihin. Kyykyset olivat pesiytyneet arvokkaan talon nelimetriseen salonkiin. Nyt se on kokemassa rekonstruktion. Ehkä tämän kyseisen talon roskalava tarjoaa minulle jotain. Olen motivoitunut ja ajattelin tänään aurinkoisena päivänä kävellä sen ohi - ja kurkistaa aidan taakse.

P.S. Rustiikkisten vanhojen peiliovien toteutuksia voi ihailla täältä Styleroom.se/peiliovet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...