torstai 26. kesäkuuta 2014

Arjen rutiiniketju katkeaa

Mutteripannulla keittäminen on sangen yksinkertaista: lisää vesi pannun alaosan säiliöön venttiiliin asti. Lisää kahville tarkoitettu siivilämäinen säiliö täyteen kahvia. Kierrä yläosa alaosaan kiinni ja liedelle. Pannu myös ilmoittaa syöksyvän porinaäänen ja pienoisen pihinän avulla koska keitos valmis.

Kun tuota tuttua äänimerkkiä ei kuulu, tarkistat onko liesi päällä ja toteat tehneesi virheen kun huomaat piskuisen Bialettisi ottimen sulaneen osin, tippuessaan ylikuumentumisen rasitteesta levylle ja muistat samalla unohtaneesi tästä yksinkertaisesta ketjusta sen veden; palanut kahvi leijailee tujuna ilmassa. 

Ja kun alat tekemään toimenpiteitä estääksesi alkavan tulipalon on tilanne kärjistynyt kaikkien kolmen asunnossa olevan verensokerin laskuun, omaan immateriaaliseen hätään ja lasten konkreettiseen hätään housuissa. 


Plan B: vaatteet päälle, kaupungille ja kahvilaan ja uuden keittimen ostoon. Tehdään niitä kotitöitä, sängyn petaus, lelujen ja tavaroiden paikalleenlaitto sitten myöhemmin. Ilmakin suosii ulkoilua, vaikka taivas ennustaa - kuinkas muuten kuin sitä vettä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...