torstai 12. kesäkuuta 2014

Vintage in Notting Hill

Aurinkoisina lauantaina Portobello Road on täynnä turisteja. Aurinkoisina arkiaamuina Portobello on lähiasukkaiden suoni, kohtaamispaikka ainakin niille jotka tekevät vuorotyötä, kotityötä, etätyötä - you name it.

Portobellon Notting Hillin päässä on useita pieniä liikkeitä, minulle tutumpia. Turistikrääsää on yllättävän vähän, joten sekaan mahtuu mitä runsaimman tarjonnan antavia erikoisliikkeitä tarjoten juustoja, viinejä, pop-up -liikkeita, antiikkia, wanna be -antiikkia ja tietysti vintagea.

Lauantaisin sillan pohjoispuolelle pitkälti jatkuva Portobello Road tarjoaa kirpputorin, missä myyjät, ihan yksityisistä antiikkimyyjiin tarjoavat mitä viehättävämpiä astioita ja vaatteita. Turistit harvoin kävelevät tänne asti ja sanotaan, että kirppis on enemmän paikallisten juttu.

Sillan alla vakiosti toimii vintagemyymälä, jonka vaatteet ja turkikset ovat mielestäni ylihinnoiteltuja. Kohtuuhintaisempaa löydät lauantaisin suoraan Portobellon kirppisrekeiltä sekä vintageliikkeista itse kadulla.

TOP 5 Vintage-liike suosikit lähialueella:

1. Mary's giving and living, Westbourne Grove, W11.

2. Oxfam, Westbourne Grove W11

3. Fara baby. Vintage vaatteita myös lapsille. Ledbury Road, W11

4. Portobello, Lauantain turkismyyjät, sillan pohjoispuolella. Portobellolla erityisesti Goldsmith Vintage sekä sen vieressä sijaitseva HAUTE, joka on erikoistunut Chanelin, Diorin ja YSL second-hand -tuotteisiin. Missä? Portobello ja Lancaster Roadin kulma, W11.

5. Victory Vintage, Whiteleys kauppakeskus, Queensway, W2.

Tyttäreni päällä vanha asuni, 70-luvun alusta. 

Alice liikkeen antia Portobelloa Roadilta.
Wanna be -antiikkia ja vanhoja viehattäviä peltirasioita


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...