perjantai 21. helmikuuta 2014

Pikku liikkeitä

Notting Hillin kulmat ovat tyylitietoisen ja pohjattoman lompakon omaavan vanhemman lastenvaatekauppataivas. Parin sadan metrin säteellä on useita ihania, herkästi sisustettuja vaateliikkeitä houkuttelevine ikkunoineen. Vaatteet ovat tyyliltään enemmänkin juhlaan, tyylikkääseen arkeen kuin leikkipuistoon ja hiekkalaatikolle. Tosin täällä ei juuri hiekkalaattikkoleikkeihin törmää; jotain hiekkaa olen puistoissa nähnyt mutta ei sitä ole tarkoitettu hiekkakakkuleikkeihin vaan toimivat lähinnä pehmusteena pienen liukumäen alla. 

Ranskalaisesta Marie-Chantalilta löytyy klassisia vaatteita. Olen ostanut sieltä syksy/talvitakin alennusmyynnistä. Otetaan se sitten ensi syksynä käyttöön. Marie Chantalin kalanruotokuvioinen takki etualalla


No added sugarilla on muunmuassa pirteitä ja todella laadukkaan, pehmeän tuntuisia puuvillavaatteita. Paidoissa on yleensä joku hauska, pirteä kuva tai sanoma. 

Caramelbaby Child. Täällä saa tiistaisin ja lauantaisin myös kampaamo- ja parturipalvelua. No tietysti lapsille.

FARA baby. Todella hyväkuntoisia second hand vaatteita, mutta myös kaikkea mitä vain lapsi voi tarvita: leluja, sänkyjä, vaunut, ym tarvikkeita. Tuotot menevät hyväntekeväisyyteen, ainakin tämän liikkeen tuotot menevät katulapsille, viimeksi taisi mennä Romaniaan.

Muita pikku liikkeitä Westbourne ja Ledbury Grovella ovat Petit aime, Nanos, Petit Bateau, Bonpoint, Ilovegeorgeous sekä C de C


Nanos-liikeen pienet lasten vaalenpunaiset loaferit kutsuvat kevääseen.

Toisaalla toisenlaiset pienet liikkeet ovat pitäneet minua hereillä iltaisin tai herättäen kesken unien kuin valmistaakseni minua kohta tulevaan hieman epäsäännöllisempään unirytmiin. Erään pregnancy-applikaation mukaan tuleva lapsemme on ananaksen kokoinen (painoinen) joten "ananas": anna kaikesta liikkeistäsi huolimatta minulle uniaikaa, jotta jaksaisin paremmin.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...