perjantai 13. syyskuuta 2013

My TOP 5 baby stuff

Kun odotin tytärtäni ja aloin pikkuhiljaa tajuta, että jotain tarvikkeita tulisi varmaan valmiiksi ostaa ennenkuin pienokainen on täällä konkreettisesti. Olin hiukan ulalla mistä vauvantarvikkeita ylipäänsä kannattaisi täällä Englannissa hankkia ja lähemmin mistä löytyisi liikkeitä, joihin pääsisi kotoa helposti ilman autoa. Huonolla google-menestyksellä en tullut hullua hurskaammaksi vaan ihan sattumalta sitten löysin, tai olen matkanvarrella löytänyt sijainniltaan ja varustetasoltaan omat suosikkini.

Olen koonnut tähän omia mieltymyksiäni, lähinnä vaatetuksen, varusteiden, ulkonäön ja hintatason osalta. Koska täällä arvonlisäveroa ei ole lasten vaatetuksen ja jalkineiden osalta, tekee se täällä myydyistä vaatteista mukavasti edullisempia kuin kotimaassa Suomessa.

1. baby GAP. Kovan kierron vuoksi täällä on melkein aina joku ale: mid season sale, summer sale, winter sale jne. Tai jos liikkeen ikkunassa ei lue sale, niin kuitenkin saattaa löytyä rekki, jossa on vaatteita sopuhintaan. En ole ostanut täältä mitään siihen oikeaan ovh hintaan, ja kun ale on, on se yleensä aina ollut vähintään - 40 %.

2. Mark & Spencer. Olen listannut tämän siksi, että täältä olen löytänyt ihan tavallisia valkoisia pitkähihaisia ja hyvälaatuisia bodeja pakattuna seitsemän bodyn settiin ja hintaa kertyy vain £ 10. Muutenkin tämä heidän alusvaate/bodyvalikoima on hyvä. Miinuksen M&S lastenvaateosasto saa siitä että tyttöjen osaston vaatteissa voitaisiin käyttää vähän muutakin kuin vaaleanpunaista ja röyhelöitä. Olenkin löytänyt poikienosastolta tyylikkäämpiä vaatteita kuin tyttöjen osastolta, mutta tosiaan makunsa kullakin.

3. Mothercare. Täältä löytyy lähes kaikki mitä vaan voi vauvalle hankkia: vaatteet, vaunut, istuimet autoon ja kotiin. Itse olen hankkinut täältä tyttärelle muutamat sukkahousut ja matkasängyn.
Missä: mm. Oxford Streetilla tai online http://www.mothercare.com/

4. Boots. Täältä saa lapselle päivittäiskosmetiikka: vaippoja, ruokaa, vastikkeita, kaikkea mitä vain syömiseen ja puhtauteen liittyy. Hintataso on edullinen ja liittymällä niinkutsuttuun baby kerhon kanta-asiakkaaksi, saat myös alennuksia ostoksistasi.

5. John Lewis, lastenosasto. Olen käynyt vain Oxford streetin liikkeessä ja tutustamassa lastentuotevalikoimaan heidän nettisivuillaan. Itse liikkeessä on laaja show room lastenvaunuista. Tämäkin osasto kattaa laajasti kaiken sen, ja vähän enemmänkin, mitä pienokaisesi vain voi tarvita.

Viimeisimpiä Baby GAP hankintojani, hankintahinta n. £ 15. 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...