maanantai 29. heinäkuuta 2013

Back in "business"

Neljä viikkoa Suomessa takana ja takaisin Lontoossa niin sanotusti "back in business". Ei sukulaisia, ei Suomiystäviä, ei mökkiremonttia, golfmailatkin jätimme Suomeen odottamaan seuraavaa kertaa. Sää on kuitenkin lempeä kuten Suomessa: tuuli on lämmin ja välillä ukkostaa.

Viikkoihin mahtui mökkeilyn lisäksi monta hauskaa tarinaa ja matkaa: umpisurkeita golfkierroksia (en todellakaan pelannut kahdenkympin tasoitukseeni), Hangon regatta, vierailu ystävämme vanhempien mökillä ja kotona Tenholassa ja Pellingissä, drinksuttelua Mattolaiturilla, 60-vuotissynttärit, häät Suvisaaristossa, unohtamatta useita illallisia ja hyvää ruokaa. Tyttäremme ryömimisen, ylöspyrkimisen ja oppimisen riemua ja topakkaa äpä-äpä sanojen täyttämiä rytmikkäitä lauseita.

Kantarellipiirakkaa ja sisutusideoita

Kalliota asumattomalla saarella Pellingissä

Leivontaan

Mökkilukemista lapsille


Päässä surraa vieläkin ainakin 100 sisutusideaa, joita mökille voisi todetuttaa. Kulutin rahani ainakin kymmeneen sisustuslehteen, joista poimin useita ideoita. Suosikkilehdekseni nousi ruotsalainen Lantliv, jonka tarjoamaa tyyliä aion ammentaa ehdottomasti.

Ja sisustuksesta puheenollen - kotona odotti tilaamani Bruno Rainaldin Sabiens kirjahyllyt

Muutama kirja vielä mahtuu

- S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...