perjantai 28. kesäkuuta 2013

Suosikki shoppailupaikat Lontoossa

Lontoo on varmasti yksi Euroopan parhaita ostospaikkoja: asukkaita ja turisteja on paljon ja kierto kova. Alennusmyynnit eivät ole mitään "säälittävää" -20 % vaan jotkut liikkeet ihan surutta laittavat kauden loputtua -80 %. Vaikka kesä on vielä käynnissä, niin kauden alennusmyynnit ovat jo melkein ohi, ja niin sanottu pre-fall tuotteet ovat täyttäneet kaupan hyllyt ja rekit.

Tarjontaa on paljon. Olen koonnut tähän omia suosikkikohteitani:

1. Kings Road. Oxford street on lauantaisin niin täynnä, että voi alkaa ahdistaa. Kings Roadilta ja sen läheisyydestä löytyvät kaikki samat, mitä tällä edellä mainitulla ja New Bond Streetillä on - pienemässä mittakaavassa. Shoppailun lomassa voi piipahtaa myös Saatchi galleriassa, joka sijaitsee suunnilleen kadun puolessa välissä. Gallerian vieressä on kivoja ruokapaikkoja, joissa voi nauttia lasillisen jos toisenkin.
Miten sinne pääsee: jää tubepysäkillä Sloane Square pois.2. Bicester Village. Tämä ei ole Lontoossa, mutta hyvien yhteyksien päässä kuitenkin. Outletkylä, mistä löytyy useita merkkejä kunnon outlethintatasoon. Olen itse tehnyt hyviä löytöjä Ralph Laurenin liikkeistä, sekä home- että vaatemallistojen osalta.
Miten sinne pääsee: varta vasten sinne menevällä shopping express bussilla. Myös juna on hyvä vaihtoehto ja lähtee Marylebone asemalta. Jäät pois Bicester North asemalla, josta lyhyt shuttlebus -yhteys outlettiin. Muista sanoa ostaessani junalippua, että menet outlet kylään, sillä junalippu kirjoitetaan sinne asti.

3. E & A Moda. Pieni huippubrändeillä varustettu liike, mikä myy kunnon outlethintaan. Useita merkkejä mm. Prada, D & G. Liike sijaitsee Whiteleys kauppakeskuksessa, joka itsessään on, no, ei mikään ihmeellinen. E & A Modan kenkävalikoina on ainakin viime aikoina ollut yllättävän hyvä.
Miten sinne pääsee: jää Bayswater tai Queensway tubepysäkillä pois.

4. Westfield. Iso moderni ja tyylikäs kauppakeskus, mistä löytyy huippubrändit ja arkisemmat street-wear -kaupat. Westfield on oiva vaihtoehto varsinkin sateisena päivänä. Näitä kauppakeskuksia on Lontoossa kaksi ja itsellä kokemuksia vain länsi-Lontoon Westfieldistä.
Miten sinne pääsee: jää tubeasemalla Sheperd's Bush pois

5. Kensington High Street (W8) ja Westbourne Grove (W2, W11). Notting Hillistä ei tarvitse kovin kauas lähteä, kun käden ulottuvilta löytyy lähes liike kuin liike arkisiin tarpeisiin. Sattumalöytöjä olen tehnyt Kensington High Streetillä sijaitsevasta TK Maxx outlet-kaupasta. Vähän sekava kauppa, joten varaa aikaa ja penkomismotivaatiota.

Shoppailuvinkki: katso Sales Gossip sivuilta tai tilaa itsellesi salesgossip-uutiskirje niin saat nopeasti selville missä on ALE!

-S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...