tiistai 25. kesäkuuta 2013

Greetings from London - Taste of London

Makuja ympäri maailmaa, makuja Lontoosta. Piipahdimme Taste of London-tapahtumaan Regent Parkkiin.

Kun Englannissa kerran ollaan, niin aivan must ovat tietenkin osterit. Jos totta puhutaan, ovatko ne oikeasti todella hyviä, vai vinegrette, sitruuna ja tabasco auttavat nostamaan makua? Tabascon lorautus oli tällä kertaa tarpeeton, ainakin Chapel Downin tarjoama.
Ostereiden kanssa on tietenkin hyvä juoda kuplivaa. Tämä Bochet - Lemoine brut cuvée -shamppanja voittaa mennen tullen isojen brändättyjen shamppanjatalojen perusversiot. Raikas, runsas- ja pienikuplainen hennon vaalea juoma, mistä kukkien, vaniljan ja sitruksen aromit pystyi aistimaan. Suosittelen lämpimästi. Jos hengailet Lontoo Cityssä niin voit löytää sieltä Sushisamban. Kyseinen ravintola vaikuttaa myös muunmuassa New Yorkissa ja Miamissa. Maistoimme tämän ravintolan, Sasa-rullan (shrimp tempura, shishito, coriander, spicy mayo, red onion). Todella makurikas kokemus. Oivallinen idea muuten yhdistää brasilialaista, perulaista ja japanilaista keittiötä, koska näitä Sushi-ravintoloita löytyy täältä lähes joka kadunkulmasta ja jos jonkintasoista.Suosikiksiannokseksi nousi käsinpoimitut kampasimpukat (with black quinoa, creme fraiche, radishes, fennel & dill) a la L' Autre Pied...


ja hyvänä kakkosena Fois gras & truffle burger Club Gasconista.Spice Marketin antimista maistoimme Blackpepper Srimp with sun-dried Pineapple. Maku oli mielestäni aivan liian pippurinen ja se kirvelikin vielä useita minuutteja annoksen nautittua. Tylsää, että tämä jäi viimeiseksi suolaiseksi palaksi. Joten ei auttanut kuin poistaa tämä maku äkkiä English Strawberry mille feuille -jälkiruualla......mistä ei edes ehditty ottaa kuvaa: meni liian nopeasti parempiin suihin. 

- S 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...