Lauantain tuomisina oli ennen kaikkea tuoretta parsaa, mistä syntyikin viikonlopun ruokiemme sielu.
Asparagus with hollandaise sauce feat. sea-bream with chorizo
Tuoreet parsat eivät ole kovin puumaisia tyvestä, mutta leikkasimme ne silti, jotta saimme pehmeän latvaosan lounaaksi. Hyödynsimme seuraavana päivänä säästämämme tyvet ja muutaman jäljelle jääneen keitetyn parsan - mistä syntyi taivaallinen keitto.
Portobellon antimet ovat innoittaneet puolisostani pienen gourmet kokin, joka lähes hienomekaanisen tarkalla antaumuksella kokkaa - kyllä, youtube videoiden avulla. Ja tosiaan, keitosta tuli autenttisen identtinen kopio videossa esitetystä lopputuloksesta, tosin kermaa meillä taisi lorahtaa hieman enemmän, joten lopputulos ei ollut aivan niin vihreä, mutta maukas kerrassaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti