perjantai 10. tammikuuta 2014

Salapoliisina

Meillä on hävinnyt viime aikoina tavaroita. Toisin sanoen ne eivät ole enää siellä minne jätettiin tai niiden pitäisi oikeasti sijaita. En ole tehnyt rikosilmoitusta sillä syyllinen on jo löytynyt välillä jopa itse teosta.Palapelin kahta kuviota etsiessä meni tovi. Ratkaisu löytyi kun kykenin menemään 1-vuotiaan tasolle konkreettisesti. Tyhjänä makuuhuoneen nurkassa oleva äidin kassi sisälsi myös puisen robotin. 

Lasten huoneen patterisuojus on jo niin vanha piilo ettei se enää yllätä. Täytyisi välillä tyhjentää, toisaalta vielä toista sataa palikkaa on laittamatta. 

Viisisenttinen kuusi ilahdutti isää Atlantin toisella puolella työmatkalla. Samaa puulaatua mutta muovisena, on päässyt myös urheilujalkineiden mukana salille. 

Kengät on aika vanha juttu, pitäisi lapsen keksiä joku uusi piilo. Kadonneet esineet löytyvät viimeistään silloin kun on laittamassa popoja jalkaan. Tosin viime tiistaina ihmettelin leikki-ja musiikkikerhossa että miksi tyttäreni toinen tossu ei pysy kunnolla jalassa: ja kas, siellä oli pieni puinen musta kissa. 

1 kommentti:

  1. Kylläpä se pikkuinen ehtii, olipa hauska salapoliisitarina. :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...